naslovna > Sport > DUGA školsko sportsko društvo

Školsko sportsko društvo DUGA

Program rada ŠSD-a DUGA temelji se na interesima, specifičnostima i mogućnostima naše škole. U programu rada obuhvaćene su sljedeće aktivnosti:
- organizacija i provođenje razrednog prvenstva u malom nogometu za mladiće i prvenstva u odbojci za djevojke,
- sudjelovanje na županijskim natjecanjima u malom nogometu (mladići i djevojke) u rukometu (mladići i djevojke), krosu (djevojke i mladići) i stolnom tenisu, košarci (mladići) i odbojci (djevojke).
Voditelji pojedinih ekipa jesu:
Ljiljana Štingl, prof. - rukomet (mladići), rukomet (djevojke)
Julia Štemberga, prof. - mali nogomet, kros, stolni tenis, košarka i odbojka
U programu rada predviđena je i priprema učenika za natjecanje dva puta tjedno u sporstkoj dvorani. Ukupni broj aktivnih članova je stotinjak, a cilj nam je još više omasoviti ŠSD DUGU novim članovima. Ovisno o uspjehu na županijskom natjecanju planiraju se i nastupi u poluzavršnici i na državnom prvenstvu.
(Voditeljica Školskog sportskog društva DUGA: Julia Štemberga, prof.)
28.1.2014. Pravilnik o načinu osnivanja, zadaćama, djelokrugu i načinu rada školskih sportskih društava - mzo

Novosti

Šk. g. 2020.-2021.

31.5.2021. Rezultati natjecanja ŠŠD DUGA SŠMB-a u školskoj godini 2020./2021. U ovoj školskoj godini učenice i učenici naše škole sudjelovali su u sportskim natjecanjima u organizaciji Školskog športskog saveza Istarske županije u trčanju, biciklizmu i šahu te su postigli sljedeće rezultate:  
Trčanje
U ovoj malo drugačijoj školskoj godini svi učenici koji vole pokret i sportske aktivnosti, mogli su na otvorenom hodati, trčati, voziti biciklu i natjecati se u virtualnom krosu i biciklizmu koji je organizirao   Školski sportski savez Istarske županije.
Najprije je krenula 1. školska virtualna Istarska kros liga, koju su učenici osnovnih i srednjih škola, trčali kroz pet tjedana, počevši od 30. studenog 2020. Učenici su trčali  na stvarnoj stazi u vrijeme kada su mogli i na mjestima koja su izabrali. Slali su svoje rezultate organizatoru lige i tako se družili virtualno tijekom pet kola.  Ukupno se odazvalo 1.073 učenika iz 21 osnovne i 4 srednje škole. Naša škola završila je na drugom mjestu sa 7 medalja i to jednom zlatnom, dvije srebrne i četiri brončane. Na kraju lige sve učenike koji su otrčali tri kola dočekala je majica za poklon. Od prijavljenih učenika njih 9 otrčalo svoje kilometre za odličje ili majicu. Rezultati naših trkača: 1. razredi mladići i djevojke: Nikola Terković 1.o zlato, Nemanja  Todorović 1.d bronca, Nicol Sinožić 1.d srebro, Lucia Basanić 1.d bronca, 2. razredi djevojke: Rebecca Files 2.o srebro, Nikol Kos 2.gh bronca, 4. razredi mladići: Petar Dundara 4.e bronca. Sudjelovali su još i Erik Hrvat 1.d i Natali Lazarić 4.o koji su zauzeli  4. mjesto. Mentorica učenicama i učenicima bila Julia Štemberga.
Biciklizam
Održana je i 1. virtualna biciklistička liga. Predstavnici naše škole i ŠŠD  DUGA uspjeli su osvojiti tri odličja i to jednu zlatnu i dvije brončane medalje. Zlato je osvojio Matija Sinožić sa ukupno prijeđenih 332.3 km, a broncu su osvojili Deni Miletić sa prijeđenih 322.3 km  i Nicole Sinožić sa prijeđenih 111.9 km. Mentorica im je bila Ljiljana Štingl.
Šah  
U vrijeme dok nas pandemija značajno onemogućava u organizaciji natjecanja na tradicionalan način, šahovske su se aktivnosti gotovo posve preselile na internet.  ŠSS IŽ organizirao je online natjecanje, ekipno i pojedinačno županijsko prvenstvo školskih sportskih društava osnovnih i srednjih škola u šahu na kojem nastupilo je 110 učenica i učenika iz 14 osnovnoškolskih i 8 srednjoškolskih školskih sportskih društava. Igralo se po pravilima FIDE, po švicarskom sustavu u sedam kola. Tempo igre iznosio je 10 minuta uz dodatak od 5 sekundi po odigranom potezu po igraču za cijelu partiju. Ekipno naše školsko sportsko društvo zauzelo 4. mjesto, pojedinačno najbolji je bio Vito Rocco sa 8. mjestom od 38 mladića. Našu školu predstavljali su i Bertoša Josip, Puškarić Raul, Dobrić Mateo, Latifović Matia, Mladenov Andi, Kocijel Tulio, Čekada Jakov, Didić Damir pod mentorstvom profesorica TZK-a Ljiljane Štingl i Julie Štemberga.
(Tekst: Julia Štemberga)


                   Deni Miletić (bronca), Matija Sinožić (zlato), Andy Sandić, a od djevojaka Nicole Sinožić (bronca)
22.4.2021. Čak 3 odličja našim biciklistima na županijskom virtualnom biciklističkom prvenstvu za mladiće i djevojke S obzirom na epidemiološku situaciju, ove godine održana je 1. virtualna biciklistička liga. Za djevojke i mladiće prvih razreda utrke su trajale od 15.3. do 18.4.2021. Sudjelovalo je 8 škola iz istarske županije, ukupno 16 mladića i 15 djevojaka.              
Za pobjedu ili osvajanje nekog od odličja bilo je potrebno skupiti, odnosno odvoziti čim više kilometara. Našu školu predstavljali su Matija Sinožić, Deni Miletić, Andy Sandić, Luka Vuković, Erik Hrvat i Roko Škropeta, a od djevojaka  Nikole Sinožić i Karla Načinović.

     Deni Miletić (bronca), Matija Sinožić (zlato)                             Nicole Sinožić (bronca)
Predstavnici Srednje škole Mate Blažine i Školskog sportskog društva DUGA uspjeli su osvojiti 3 odličja i to jednu zlatnu i dvije brončane medalje. Zlato je osvojio Matija Sinožić sa ukupno prijeđenih 332.3 km, a broncu su osvojili Deni Miletić sa prijeđenih 322.3 km  i Nicole Sinožić sa prijeđenih 111.9 km.
Mentorica učenicima je profesorica Ljiljana Šting.
(Tekst i foto: Ljiljana Štingl)
Preuzimanje:

Bilten za 1. razrede - pdf

Bilten za 2. razrede - pdf

Bilten za 3. razrede - pdf

Bilten za 4. razrede - pdf

 

16.4.2021. U Srednjoj školi Mate Blažine Labin izložbom u knjižnici i holu školr te virtualnom izložbom obilježen Svjetski dan haiku poezije Hrvatski školski sportski savez (HŠSS) u suradnji s Hrvatskom olimpijskom akademijom (HOA) provodi već desetu godinu natječaj „Školski sport i olimpijski pokret“. Ovogodišnji natječaj pod nazivom „Haiku“ provodi se u partnerstvu s Veleposlanstvom Japana u Republici Hrvatskoj.
Članovi Školskog sportskog društva „Duga“, kao i ostali zainteresirani učenici, okušali su se u natječaju koji se je sastojao od literarno-likovnog uratka, tj. od haiku pjesme i popratne ilustracije inspirirane sportom i/ili olimpizmom. Za natjecanje odabrani su radovi učenica Paole Vlačić, 3.f., Leonarde Ivašić, 3.f i Elme Hasikić, 3.d.
Ocjenjivački sud od tri člana (jednog člana na prijedlog HOA-e, jednog člana na prijedlog HŠSS-a te jednog člana na prijedlog Veleposlanstvom Japana u Republici Hrvatskoj) odabrat će pobjednike natječaja najkasnije do 30. travnja 2021.
Mentorica učenicima bila je profesorica tjelesne i zdravstvene kulture Ljiljana Štingl. U suradnji s knjižničarkom Majdom Milevoj Klapčić, izložba radova učenika organizirana je i u knjižnici i u školskom holu u sklopu projekta „Art in the school yard“ koji Škola provodi u suradnji s DKC-om Lamparna.
Virtualnu izložbu izradila je profesorica hrvatskog jezika Amneris Ružić Fornažar.

 

 (Tekst: Ljiljana Štingl i Amneris Ružić Fornažar; foto: Majda Milevoj Klapčić i Čedomir Ružić)
Poveznica:
Virtualna izložba Haiku - app.emaze.com


7.10.2020. U SŠMB-u na satovima TZK-a obilježen Europski školski sportski dan Povodom Europskog tjedna sporta (23.-30.9.) u sklopu kampanje #BeActiv, održava se i europski školski sportski dan  (30.9.2020.). Europski školski sportski dan je paneuropska inicijativa čiji je glavni cilj: promocija tjelesne aktivnosti i zdravlja među učenicima, stvaranje zdravih navika, povezivanje s drugim europskim zemljama, promicanje zdravlja i dobre forme kroz cjeloživotno učenje.
Profesorica TZK-a Ljiljana Štingl prijavila je našu školu te smo od ove školske godine i mi dio te velike sportske zajednice od preko 200 škola diljem naše zemlje i stotine škola u Europi.
Odlučili smo kroz prezentacije i sportska događanja obilježili taj tjedan, a posebno školski sportski dan. Tijekom cijelog tjedna sporta na nastavi TZK-a odigravali smo utakmice prezentirajući najpopularnije sportove u Europi.
Učenici 4.f razreda pripremili su i prezentaciju, putem koje smo predstavili skoro sve europske zemlje na način da smo za svaku naveli koji se sport najviše prakticira i koliki je fond sati TZK-a u tim zemljama.
Učenici 3.f pripremili su prezentaciju o zdravoj prehrani i vrstama prehrane, te su na satu TZK-a snimili kratki video prezentirajući na simpatičan način zdrave navike. Pod vodstvom profesorice Ljiljane Štingl na sam Europski dan školskog sporta, odigrali smo tri utakmice poštujući sva pravila vezana uz epidemiološku situaciju.
Poveznice:

Europski tjedan sporta - videozapisima o zdravim navikama, 3.f OVDJE!

Prezentacija posvećena Europskom školskom sportskom danu, 4.f  OVDJE!

Šk. g. 2019.-2020.


Rukometašice školskog sportskog društva "Duga" SŠMB-a prvakinje Istarske županije pod vodstvom Ljiljane Štingl
18.6.2020. Rezultati natjecanja ŠŠD-a "Duga" Srednje škole Mate Blažine u šk. g. 2019.-2020. U ovoj školskoj god. učenice i učenici naše škole  sudjelovali u sportskim natjecanjima u organizaciji Školskog športskog saveza Istarske županije u odbojci na pijesku, košarci, rukometu, malom nogometu, stolnom tenisu sa sljedećim rezultatima:  

11.3.2020. Mali nogomet mladići  Na županijskom natjecanju iz malog nogometa za mladiće održanog 11.3.2020. u Poreču u Gradskom sportskom centru Žatika ekipa u sastavu Murtić  Dino, Dragovina Leo, Halilčević Dino, Faraguna Patrick, Ilić Damjan, Hrvat Nardi, Smolica Antonio, Kos Karlo, Malkić Tarik, Juričić Paolo, Celić Riccardo  zauzeli su 5. mjesto  mjesto pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Natjecanja u rukometu za mladiće, malom nogometu za djevojke, u krosu pojedinačno i ekipno za djevojke i mladiće nisu se održale zbog pandemije korona virusa.
Bilten Mali nogomet mladići - pdf

20.2.2020. Rukomet djevojke Na županijskom natjecanju održanog u Sporskom centru Franka Milete u Labinu rukometašice srednjoškolskog sportskog društva "Duga" SŠ Mate Blažine iz Labina predvođene trenericom Ljiljanom Štingl, postale su prvakinje Istarske županije za ovu školsku godinu, te tako osigurale odlazak na državnu završnicu. U skupini su ostvarile dvije pobjede protiv Tehničke škole Pula i Poreča, dok je u finalu bila velika borba protiv pulske gimnazije, ali na kraju ipak 12:9 za naše rukometašice koje nastupile u sastavu:  Leona Šumberac, Matea Peršić, Irina Zupičić,  Valentina Belušić, Anika Budanko, Nika Janko, Nika Kamenar, Aurora Govedić, Alka Mileta, Majda Šehić, Anastasija Malić, Elin Franković, Lana Mrkaljević.
Bilten Rukomet djevojke - pdf

28.1.2020. Košarka mladići Na županijskom natjecanju u košarci - mladići održanog 28.1.2020. u Gradskom sportskom centru Žatika u Poreču  u sastavu  Pozderović  Haris, Dželili Kledi, Bertoša Josip, Krištić Michael, Mladenov Andi, Licul Robertino, Santaleza Rafael, Kanciani Dorian, Bertović Noa, Škahić Vedran, Kocijel Tulio zauzeli su 6. mjesto, pod vodstvom  mentorice Julie Štemberga.
Bilten Košarka mladići - pdf


Ekipa stolnog tenisa školskog sportskog društva "Duga" SŠMB-a osvojila izvrsno  2. mjesto pod vodstvom Julie Štemberga
23.1.2020. Stolni tenis mladići   Županijsko natjecanje u stolnom tenisu za djevojke i mladiće srednjih škola održano 23.1.2020. u sportskoj dvorani  OŠ u Kanfanaru. na kojom sudjelovalo šest  ekipa mladića Istarske županije.  Naša  škola u sastavu Dino Murtić, Antonio Lazarić, Ivan Jurišić, Damjan Ilić osvojili izvrsno  2. mjesto, pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Bilten Stolni tenis mladići - pdf

25.9.2019. Odbojka na pijesku djevojke i mladići  Županijsko natjecanje u odbojci na pijesku održano 25.9.2019. na terenima Stella Marisa u Umagu koje organizirao HŠŠS IŽ po prvi puta po pravilima odbojke na pijesku  županijskog saveza.. Našu školu predstavljali u ekipi djevojaka Janko Nika, Fable Nika, Peršić Matea, Zustović Ana Elena, Zupičić Irina i zauzeli su 6. mjesto. Mladići u sastavu Pozderović Haris, Santaleza Rafael, Dizdarević Raoul, Kanciani Dorian, Terković Karlo zauzeli  5. mjesto. Obje ekipe vodila profesorica Julia Štemberga.    
Bilten Odbojka na pijesku djevojke  - pdf     
Bilten Odbojka na pijesku  mladići  - pdf               
(Tekst: Julia Štemberga - voditeljica ŠSD-a DUGA SŠMB-a)      

Šk. g. 2018.-2019.


Valentina Belušić, Anika Budanko, Lucia Demarin, Paola Franković, Nika Kamenar, Leona Šumberac, Ivana Vrkić, Irina Zupičić, Tina Čekada, Matea Peršić, Aurora Govedić, Nika Janko, Anastasija Malić, Elin Franković, Voditelj: Ljiljana Štingl

Kristian Bembić, Marin Dukić, Matko Kos, Dominik Ivan Kubaj, Matteo Kutnjak, Fran Mileta, Luka Murselović, Amar Pozderović, Anel Prizrenović, Ervin Suljić, Vanja Šehić, Toni Štingl, Teodor Tomičić, Antonio Zahtila, Voditelj: Ljiljana Štingl
13.5.2019. Djevojke i mladići Školskog sportskog društva Duga u završnici Državnog prvenstva u rukometu  Od 4. do 6. svibnja 2019. održano je u Poreču državno prvenstvo srednjih škola u rukometu za mladiće i djevojke. Iz Istarske županije plasirale su se i ženska i muška ekipa Srednje škole Mate Blažine - Labin. Ukupno su sudjelovale 24 ekipe u obje kategorije. Ekipe su bile podijeljene u 8 grupa po 3 škole. S nama u skupini bili su Vinkovci i Varaždin. Prvu utakmicu sa Vinkovcima pobijedile su obje naše ekipe, a drugu protiv Varaždina su igrali neriješeno. Nažalost, zbog gol razlike iz prve utakmice nismo prošli skupinu. Na kraju djevojke i mladići su osvojili 9. mjesto pod vodstvom mentorice Ljiljane Štingl.
(Tekst: Ljiljana Štingl)


Srednjoškolsko državno prvenstvo u rukometu, Nastup ekipe SŠD DUGA SŠMB Labin, Branko Biočić, novinar, Bojan Prusac, snimatelj i montažer, Produkcija Adriatik turizam d.o.o.
Poveznica:
Srednjoškolsko državno prvenstvo u rukometu, Nastup ekipe SŠD DUGA SŠMB Labin, Branko Biočić, novinar, Bojan Prusac, snimatelj i montažer, Produkcija Adriatik turizam d.o.o. - youtube.com
Preuzimanje:
Priznanje za uspjeh postignut na završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava rukomet mladići - pdf
Priznanje za uspjeh postignut na završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava rukomet djevojke - pdf

                   Stolni tenis mladići                                                                                               Mali nogomet mladići
13.5.2019. Svi uspjesi Školskog sportskog društva DUGA Srednje škole Mate Blažine na natjecanjima u šk.g. 2018.-2019.
U ovoj šk.g. učenice i učenici naše škole sudjelovali u sportskim natjecanjima u košarci, odbojci, rukometu, malom nogometu, stolnom tenisu i krosu sa sljedećim rezultatima (kronološki):
30.10.2018. Kros djevojke i mladići Županijsko natjecanje u  krosu  održano 30.10.2018. u Park šumi ZLATNI RT u Rovinju sa sljedećim postignutim rezultatima - ekipa djevojaka u sastavu Ariana Ilijadica, Stela Dermit, Samanta Džambo završile bez plasmana, dok je ekipa mladića u sastavu  Poldrugovac Matteo, Faraguna Patrick, Faraguna Antonio, Paliska Marko  zauzela 5. mjesto, sve pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Preuzimanje:
Bilten - pdf
29.11.2018. Stolni tenis mladići Županijsko natjecanje u stolnom tenisu za djevojke i mladiće održano 29.11.2018. u OŠ u Kanfanaru, na kojom sudjelovala ekipa mladića naše škole u sastavu Dino Murtić, Andrej Aničić, Antonio Lazarić, Vernon Agušaj i osvojili izvrsno  2. mjesto, pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Preuzimanje:
Bilten - pdf
8.2.2019. Košarka mladići Na županijskom natjecanju u košarci-mladići održanog 8.2.2019 u Sportskom centru Žatika u Poreču u sastavu Višković Albert, Milevoj Filip, Sinožić Antonio, Zahtila Navaro, Šehić Vanja, Pozderović Haris, Dželili Kledi, Bertoša Josip, Krištić Michael, Mladenov Andi, Licul Robertino, Farkaš Ivan zauzeli su 6. mjesto, mentorica Julia Štemberga.
Preuzimanje:
Bilten - pdf
15.2.2019. Odbojka djevojke  Na županijskom natjecanju iz odbojke održanog 15.2.2019. u Bujama djevojke u sastavu Fable Nika, Janko Nika,  Jotić Tanja, Ljuna Jona, Golja Chiara, Pejić  Antonela,  Čekada Tina, Ilijadica Gloria, Verbanac Nika, Ivašić Leonarda, Matanić Antonela  zauzele su 7. mjesto pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Preuzimanje:
Bilten - pdf
21.2.2019. Rukomet djevojke  Osvojeno 1. mjesto u Labinu pod vodstvom mentorice Ljiljane Štingl.
26.2.2019  Rukomet mladići  Osvojeno 1. mjesto u Labinu pod vodstvom mentorice Ljiljane Štingl.
5.3.2019. Mali nogomet mladići  Na županijskom natjecanju iz malog nogometa za mladiće održanog 5.3.2019. u Poreču u Gradskom sportskom centru Žatika ekipa u sastavu  Golja Gabriel, Bembić Kristijan, Načinović Arian,  Mileta Fran,  Aničić Andrej, Baskijera  Toni, Dukić Marin, Murtić Dino, Dragovina Leo, Halilčević Dino, Faraguna Patrick, Ilić Damjan  zauzeli su 3. mjesto pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Preuzimanje:
Bilten - pdf
14.3.2019. Mali nogomet djevojke Na županijskom natjecanju iz malog nogometa za djevojke održanog 14.3.2019. u Pazinu ekipa u sastavu  Baschiera Chiara, Gobo  Manola, Goveđić  Aurora, Schira Emma, Kranjac Ana, Tomanjik Valentina, Tomanjik Matea  zauzele su 7. mjesto pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Preuzimanje:
Bilten - pdf
(Tekst: Julia Štemberga, voditeljica ŠSD DUGA)


ŠSD Duga-SŠ Mate Blažine Labin: Kristian Bembić, MarinDukić, Matko Kos, Dominik Ivan Kubaj, Pozderović Amar, Fran Mileta, Luka Murselović, Anel Prizrenović, Ervin Suljić, Vanja Šehić, Toni Štingl, Teodor Tomičić, Antonio Zahtila, voditeljica: Liljana Štingl
26.02.2019. Labinski srednjoškolci SŠD Duga županijski prvaci u rukometu Mladići iz Školskog sportskog društva Duga - Srednje škole Mate Blažine, ponovili su prošlotjedni uspjeh djevojaka i osvojili 1. mjesto na županijskom prvenstvu u rukometu za srednje škole pod vodstvom Ljiljane Štingl. Najprije su kao prvi prošli tešku skupinu sa ŠSD Zmaj iz Buja, ŠSD Mate Balote iz Poreča i ŠSD Medicinar iz Pule, a u finalu su lakoćom savladali ŠSD Gimnazijalac iz Pule 19:15 i osigurali izravno prolaz na završnicu državnog natjecanja koji će se održati u Poreču.
Županijsko prvenstvo školskih sportskih društava srednjih škola za mladiće održano je u Sportskom centru Franko Mileta 26. veljače 2019. Organizator  natjecanja: Školski športski savez Istarske županije. Domaćin: Srednja škola Mate Blažine.
Sudionici:  ŠSD Gimnazijalac-Gimnazija Pula, ŠSD Zmaj-Vladimir Gortan Buje, ŠSD Srednjoškolac-Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin, ŠSD Medicinar-Medicinska škola Pula, ŠSD Mate Balote- SŠ Mate Balote Poreč, ŠSD Mladost- SŠ Zvane Črnje Rovinj, ŠSD Duga-SŠ Mate Blažine Labin.
Konačno poredak:
1. mjesto: ŠSD Duga-SŠ Mate Blažine Labin
2. mjesto: ŠSD Gimnazijalac-Gimnazija Pula
3. mjesto: ŠSD Zmaj-Vladimir Gortan Buje
Zahvaljujemo se Školskom sportskom savezu Istarske županije i tajniku Franji Ivaniševiću na organizaciji natjecanja, profesorici Juliji Štemberga na koordiniranju obaju natjecanja, Siniši Verbancu, tajniku Sportskog saveza Grada Labina, Goranu Vlačiću i dečkima iz MRK za pomoć  (razglas, semafor, zapisničari), sucima, liječnicima i medijima te Gradu Labinu što nam je osigurao dvije prekrasne sportske dvorane koje nude idealne uvjete za održavanje natjecanja i TZK-a, tako da su se nakon više godina školska sportska natjecanja ponovno vratila u Labin.
(Tekst i foto: Čedomir Ružić, foto: Goran Vlačić)
Preuzimanje:
Bilten županijskog natjecanja školskih sportskih društava Istarske županije - rukomet mladići, Julia Štemberga - pdf


Valentina Belušić, Anika Budanko, Lucia Demarin, Elin Franković, Tina Čekada, Aurora Govedić, Nika Kamenar, Anastasija Malić, Nika Janko, Ivana Vrkić, Irina Zupičić, Matea Peršić te voditeljica Ljiljana Štingl
21.2.2019. Labinske rukometašice SŠMB-a na krovu Istre Rukometašice Školskog sportskog društva DUGA iz Srednje škole Mate Blažine osvojile su županijsko prvenstvo te se plasirale na završnicu državnog prvenstva u rukometu. Labinjanke su titulu osvojile na današnjem školskom natjecanju održanom u SC „Franko Mileta“ na kojem su osim njih nastupile dvije srednje škole iz Pule (ŠSD Gimnazijalac Pula, ŠSD Lipa Pula), te po jedna iz Pazina (ŠSD Srednjoškolac Pazin) i Poreča (ŠSD Mate Balota Poreč). Djevojke pod vodstvom profesorice Ljiljane Štingl suvereno su s dvije pobjede došle do finala u kojem su deklasirale pazinske srednjoškolke. (Labinska komuna - labinskakomuna.com)
Preuzimanje:
Bilten županijskog natjecanja školskih sportskih društava Istarske županije - pdf


7.2.2019. U Srednjoj školi Mate Blažine održana svečanost dodjele priznanja Školskog sportskog saveza Istarske županije najuspješnijima za sport šk.g. 2017./2018.: Julija Štemberga osvojila je treće mjesto u kategoriji: Najuspješniji mentor/mentorica ŠSD. ŠSD Duga Srednje škole Mate Blažine osvojilo treće mjesto kategoriji: Najuspješnija školska sportska društva!


30. siječnja 2019. u našoj školi održala se Svečanost dodjele priznanja i zahvalnica u školskom sportu za 2017./2018. godinu. Program je započeo glazbenim točkama, a nastupili su brojni naši učenici: Mirea Franković uz klavirsku pratnju Bruna Falca sa pjesmom Andre Day: ” Rise up “, Teo Rocco na gitari sa izvedbom pjesme ”Joanna“ na danskom jeziku, autora Kima Larsena i Rafael Santaleza na klaviru sa pjesmom Prljavog Kazališta: ” Heroj ulice”. Glazbene točke priredila je profesorica glazbene kulture Nerina Ševrlica Bolfan.                      

Ravnatelj Čedomir Ružić nas je kratko pozdravio i objasnio nam koliko je bitan sport. Bili su prisutni svi mentori Školskih sportskih društava Istarske županije. Nagrade je uručila predsjednica Školskog sportskog saveza Istarske županije, prof. Daniela Koljđeraj. Naša škola se može pohvaliti trećim mjestom sa 315 bodova u kategoriji: Najuspješnija školska sportska društva, a predstavljalo nas je ŠSD “DUGA”, za koju je nagradu preuzeo naš najistaknutiji rukometaš Fran Mileta.

Također naša profesorica tjelesne i zdravstvene kulture Julija Štemberga osvojila je treće mjesto sa 215 bodova u kategoriji: Najuspješniji mentor/mentorica ŠSD. Nakon podjele priznanja gosti su uživali u domjenku kojeg su pripremili učenici drugog razreda kuhara.

       Daniela Koljđeraj - predsjenica Saveza                                        Franjo Ivanišević - tajnik Saveza
Razgovaro sam sa predsjednicom ŠŠSIŽ, prof. Danielom Koljđeraj, u nastavku ćete saznati što je odgovorila na moja pitanja."Možete nam se predstaviti?  Ja sam profesorica Daniela Koljđeraj. Radim u Tehničkoj školi Pula gdje predajem tjelesni odgoj. Kako se uspije dostići rezultat i nagrada u sportu? Prije svega radom, smatra jer smatram da je on najbitniji. Moramo prepoznati djecu koja su nadarena za određeni sport i usmjeriti ih. Poneka su to djeca koja su se bavila sportom i koja se još uvijek bave nekim sportom. Ako se radi o ekipnom sportu potrebno je ekipu posložiti, istrenirati o nekim taktičnim potezima. Kako god, uvijek je bitan samo rad. Da li je za postizanje nekog uspjeha bitan mentor ili učenik/učenici? Jedno bez drugog nikako ne može, učenik mora naravno biti borac koji je talentiran u nekom sportu, ali isto tako je bitan i mentor koji mora biti motiviran i dati djetetu veliku psihološku podršku. Mentori nisu tu samo za podršku, već se brine o financijama da bi ti učenici mogli otići na različita natjecanja, npr. svjetska jer ipak škola ne može sve pokriti. Kako ste odlučili postati profesor tjelesnog odgoja? Zbog toga jer sam bila sportaš, ali sam imala neke dvojbe između defektologije ili KIF-a (Kineziološkog fakulteta). Kako sam pohađala medicinsku školu i kako sam na praksi u školi shvatila da je taj sustav problematičan i da bih se cijelo vrijeme borila protiv njega u nekim određenim situacijama odustala sam od defektologije. Cijeli život se boriš radeći sa djecom sa posebnim potrebama, ali ti to teško pada jer im je potrebna velika pomoć od sustava koju nemaju i tako sam se odlučila za da ću se posvetiti sportu i zdravoj djeci. Kroz svoj radni vijek radila sam i sa djecom sa posebnim potrebama pa znam koliko im je teško. Ovom prilikom želim se zahvaliti prof. Koljđeraj na intervjuu i svim prisutnima na sudjelovanju.


(Tekst i foto: Bruno Falco za e-novine POINT, foto: Čedomir Ružić)
Preuzimanje:
Rezultati - pdf
Poveznice:
Svečanost Dodjele Priznanja Za Sport - pointenovinessmb.com
ŠKOLSKI ŠPORTSKI SAVEZ ISTARSKE ŽUPANIJE - sportilus.com
Svečanost dodjele priznanja najboljim školskim sportskim društvima: NAJBOLJI OŠ VELI VRH I GIMNAZIJA PULA - glasistre.hr

Šk. g. 2017.-2018.

Natjecanja, susreti i smotre 2017.-2018. - ssmb.hr


17.4.2018. Mladići Školskog sportskog društvo DUGA prvi na poluzavršnici u futsalu Na natjecanju u malom nogometu, održanom 11.4.2018. u gradskoj dvorani Grada Gospića, sudjelovali su učenici Mješovite industrijsko-obrtničke škole Karlovac, Srednje škole Mate Blažine Labin, Salezijanske klasične gimnazije Rijeka i Srednje škole Otočac. Naši mladići u polufinalnoj utakmici pobijedili SŠ iz Karlovca sa rezultatom 6:4, a u utakmici za 1. mjesto pobijedili SŠ iz Rijeke sa rezultatom 9:4. Za našu školu su igrali Maksenčuk Josip, Bembić Kristijan, Licul Tino, Belo Sandi, Peršić Stefan, , Načinović Arian, Uhać Jakov, Mileta Fran, Kozić Karlo, Aničić Andrej, pod vodstvom mentorice Julie Štemberga. Ekipa iz malog nogometa plasirala se na taj način na državno natjecanje Školskih sportskih društava u Poreču od 25.4. do 27.4.2018. Čestitamo im i zaželimo puno uspjeha u Poreču.

28.3.2018. Svi uspjesi Školskog sportskog društva DUGA Srednje škole Mate Blažine na županijskim natjecanjima u 2018. U ovoj školskoj godini učenice i učenici naše škole sudjelovali u brojnim sportskim natjecanjima i zabilježili vrhunske rezultate u rukometu (1. mjesto djevojke, 2. mjesto mladići), u malom nogometu (1. mjesto mladići, 3. mjesto djevojke ), u krosu (2. mjesto djevojke, 4. mladići), košarci (6. mjesto mladići) i odbojci (6. mjesto djevojke):


21.3.2018. Kros (djevojke i mladići) Županijsko natjecanje u  krosu  održano 21.3.2018. u Rovinju sa sljedećim postignutim rezultatima - ekipa djevojaka u sastavu: Knapić Ivana, Kogej Antea, Vrkić Ivana, Pappalardo Francesca osvojile su 2. mjesto dok je ekipa mladića u sastavu: Licul Tino,  Mahmić Adem, Kozić Karlo  zauzela 4. mjesto, sve pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Bilten - pdf


9.3.2018. Mali nogomet (djevojke) Na županijskom natjecanju iz malog nogometa za djevojke održanog 9.3.2018 u Pazinu ekipa u sastavu: Licul Jana, Smolica Sara, Baschiera Chiara, Verbanac Tara, Mihajlović Željana, Gobo  Manola, Ligato Marinella, zauzele su 3. mjesto pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Bilten - pdf6.3.2018. Rukomet (mladići) osvojili 2. mjesto u sastavu: Karlo Banović, Marin Dukić, Vanja Šehić, Toni Štingl, Domagoj Josip Kubaj, Dominik Ivan Kubaj, Fran Mileta, Mate Ružić, Kristian Bembić, pod vodstvom mentorice Ljiljane Štingl.


27.2.2018 Mali nogomet (mladići) Na županijskom natjecanju iz malog nogometa za mladiće održanog 27.2.2018. u Rovinju ekipa u sastavu  Maksenčuk Josip, Golja Gabriel, Bembić Kristijan, Licul Tino, Belo Sandi, Peršić Stefan, Načinović Arian, Uhać Jakov, Mileta Fran, Kozić Karlo, Aničić Andrej, Višnjić Matej,  osvojili su 1.  mjesto pod vodstvom mentorice Julie Štemberga, te će u travnju nastupiti u Poluzavršnom državnom prvenstvu skupine zapad u Gospiću kao predstavnici Istarske županije. U finalnoj utakmici pobijedili ekipu ŠŠD ŠTUT-a iz Pule koji su ove godine 20. ožujka osvojili 2. mjesto na svjetskom prvenstvu u Izraelu.
Bilten - pdf
22.2.2018 Rukomet (djevojke)  Na županijskom natjecanju iz rukometa održanog 22.2.2018. u Bujama djevojke u sastavu: Sanja Bartolić, Sara Smolica, Manola Gobo, Ivana Vrkić, Leona Šumberac, Željana Mihajlović, Matea Peršić, Irina Zupičić, Tina Čekada, Paola Franković, Nika Kamenar, Antea Kogej, Valentina Belušić,  osvojile su 1. mjesto pod vodstvom mentorice Ljiljane Štingl, te su se plasirale na Poluzavršno državno prvenstvo skupine zapad u Kostreni kao predstavnici Istarske županije, gdje su osvojile visoko 2. mjesto.
Bilten - pdf

16.02.2018. Odbojka (djevojke)  Na županijskom natjecanju iz odbojke održanog 16.2.2018 u Rovinju djevojke u sastavu  Fable Nika, Kos Erin, Janko Nika,  Jotić Tanja, Ljuna Jona, Golja Chiara, Matanić Antonela, Belušić Valentina, Čekada Tina, Jakupović Erika,  zauzele su 6. mjesto pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Bilten - pdf

9.2.2018. Košarka (mladići) Na županijskom natjecanju u košarci-mladići održanog 9.2.2018. u Pazinu u sastavu  Banović Karlo, Alilović Petar, Janko Lukas, Višković Albert, Milevoj Filip, Sinozić Antonio, Zahtila Navaro, Vidak Robin, Ružić Mate, zauzeli su 6. mjesto pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Bilten - pdf
(Tekst: Julia Štemberga)

Projekt "Vježbaonica" Hrvatskog školskog sportskog savezaPod inicijativom Ministarstva znanosti i obrazovanja pokrenut je projekt ''Vježbaonica''. Zamišljen je kao izvannastavna aktivnost za svu djecu, posebno za učenike koji nisu uključeni u niti jednu sportsku aktivnost. Naša škola kao i mnoge u Hrvatskoj rado se odazvala pozivu Ministarstva te smo program rada predstavili učenicima. Odazvali su se u velikom broju (šezdeset učenika). Program vodi profesorica TZK-a Ljiljana Štingl. Svake subote tijekom 10. i 11. mjeseca pješačilo se po stazama Labinštine. Posjetili smo i rukometnu utakmicu PPD-a i Barcelone u Zagrebu, a zadnji tjedan 12. mjeseca bili smo na satovima plivanja u Valamarovom hotelskom kompleksu u Rapcu. Aktivnosti će se nastaviti u drugom polugodištu.

(Tekst i foto: Ljiljana Štingl)
Poveznica:
Program „Vježbaonica“- smjernice za provedbu programa - skolski-sport.hr

Šk. g. 2016.-2017.

12.4.2017. Rukometaši ŠSD-a DUGA 3. na međužupanijskom natjecanju Međužupanijsko natjecanje iz rukometa održalo se u Kostreni. Sudjelovale su četiri ekipe: ŠSD "GIM Rijeka" (Prva riječka hrvatska gimnazija, Rijeka), ŠSD "Duga" (SŠ Mate Blažine, Labin), ŠSD "Ekonomist" (SŠ Ekonomsko-turistička škola, Karlovac) i ŠSD "Senia" (SŠ P. R. Vitezovića, Senj) Sve utakmice završile su sedmercima što govori o izjednačenosti ekipa. U ogledu sa srednjom školom iz Rijeke rukometaši ŠSD-a DUGA nisu imali sportske sreće te su izgubili pri izvođenju sedmeraca golom razlike. Taj poraz nas je spriječio od prolaska u državnu završnicu. Našu su školu pod vodstvom profesorice Ljiljane Štingl predstavljali učenici: Toni Štingl, Marin Dukić, Vanja Šehić, Fran Mileta, Mate Ružić, Karlo Štucin, Noel Ardalić, Gabriel Radović, Karlo Banović, Mario Fable, Edins Osmić, Dominik Zulijani i Matej Višnjić.

 22.3.2017. Članice i članovi ŠSD-a DUGA osvojili visoka mjesta na županijskom natjecanja u krosu Županijsko natjecanje u  krosu  održano 22.3.2017. u Rovinju sa sljedećim postignutim rezultatima - ekipa djevojaka u sastavu Knapić Ivana, Kogej Antea, Vrkić Ivana, Pappalardo Francesca osvojile su 2. mjesto dok je ekipa mladića u sastavu Lazarić Nino, Licul Tino, Višković Patrik, Glavičić Erik zauzela 3. mjesto, sve pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Bilten Kros djevojke i mladići - pdf

9.3.2017. Djevojke u malom nogometu SŠMB-a 5. na županijskom natjecanju Na županijskom natjecanju iz malog nogometa za djevojke održanog 9.3.2017 u Pazinu ekipa u sastavu Miletić Marta, Radovac Monika, Zahtila Nina, Kuharić Anđela, Licul Jana, Smolica Sara, Vakoš Marijana, Baschiera Chiara zauzele su peto mjesto pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.


7.3.2017. Rukometaši SŠMB-a uvjerljivo prvi na županijskom natjecanju ŠSD-a Učenici SŠMB-a, članovi Školskog sportskog društva „DUGA“, sekcije rukomet (muški), osvojili su prvo mjesto na županijskom natjecanju u rukometu koji se održao u petak 3.3.2017. u Bujama. Sudjelovalo je 7 srednjih škola, a našu su školu pod vodstvom profesorice Ljiljane Štingl predstavljali učenici: Toni Štingl, Marin Dukić, Vanja Šehić, Fran Mileta, Mate Ružić, Karlo Štucin, Noel Ardalić, Gabriel Radović, Karlo Banović, Mario Fable, Edins Osmić, Dominik Zulijani i Matej Višnjić. Na županijskom natjecanju bilo je prijavljeno 7 ekipa: „Medicinar“ Medicinske škole Pula, „Zmaj“ SŠ Vladimira Gortana Buje, „Duga“ SŠ Mate Blažine Labin, „Lipa“ Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula, „Mate Balota“  SŠ Mate Balote Poreč, „Eugen“ SŠ Eugena Kumičića Rovinj, „Srednjoškolac“ GSŠJD Pazin. U razigravanju ekipa SŠMB-a pobijedila je ekipu „Srednjoškolac“ iz Pazina rezultatom 15:9, te ekipu „Lipa“ iz Pule rezultatom 13:5, plasiravši se tako u finale. U finalnom dvoboju igrali su s ekipom „Eugen“ iz Rovinja. Velikom borbenošću i odlično odigranom obranom u finalnom susretu pobijeđena je ekipa iz Rovinja rezultatom 18:13. Ekipa SŠMB-a „Duga“ je bez poraza osvojila naslov prvaka Istarske županije.


7.3.2017. Mladić ŠSD "DUGA" osvojili 2. mjesto u malom nogometu Na županijskom natjecanju iz malog nogometa za mladiće održanog 7.3.2017. u Rovinju ekipa u sastavu Batelić Anton, Lazarić Nino, Pavlić Antonio, Bugarin Mario, Maksenčuk Josip, Golja Gabriel, Černjul Erik, Bembić Kristijan, Aličajić Denis, Blažina Paolo, Licul Tino, Glavičić Erik postigli su drugo mjesto pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Bilten Futsal mladići - pdf

21.2.2017. Rukometašice ŠSD-a DUGA osvojile 2. mjesto na županijskom natjecanju Na županijskom natjecanju iz rukometa (djevojke) u Srednjoj školi Vladimira Gortana u Bujama članice ŠSD-a DUGA iz Srednje škole Mate Blažine Labin pod vodstvom Ljiljane Štingl.
Bilten Rukomet (djevojke) - pdf


9.2.2017.Odbojkašice ŠSD "DUGA" zauzele 5. mejsto na županijskom natjecanju Na županijskom natjecanju iz odbojke održanog 9.2.2017 u Rovinju djevojke u sastavu Honović Petra, Fable Elena, Kos Erin, Janko Nika, Pejić Antonela, Jotić Tanja, Ljuna Jona, Ilijadica Gloria, Pappalardo Francesca, Miljuš Ivana zauzele su peto mjesto pod vodstvom mentorice Julie Štemberga.
Bilten Odbojka djevojke - pdf


3.2.2017. Košarkaši ŠSD "DUGA" osvojili visoko 2. mjesto na županijskom natjecanju Na županijskom natjecanju u košarci-mladići održanog 3.2.2017 u Pazinu u sastavu Fable Borna, Mohorović Ivan, Ardalić Noel, Fable Mario, Vojić Viliam, Banović Karlo, Alilović Petar, Višković Albert, Milevoj Filip, Sinozić Antonio, Zahtila Navaro, Ružić Entoni zauzeli su povijesno drugo mjesto, mentorica Julia Štemberga.
Bilten Košarka mladići - pdf

Šk. g. 2014.-2015.


6.3.2015. Rukometaši ŠSD-a DUGA osvojili 1. mjesto na županijskom natjecanju u Rovinju (4.3.2015.) U Rovinju 04.03.2015. rukometaši SŠMB-a okupljeni u Školskom sportskom društvu DUGA osvojili su prvo mjesto na županijskom natjecanju pod vodstvom profesorice Ljiljane Štingl te će u travnju nastupiti u Poluzavršnom državnom prvenstvu skupine zapad u Gospiću kao predstavnici Istarske županije. Prvoplasirana ekipa ŠSD Duga nastupila je u slijedećem sastavu: Dino  Negovanović, Edins Osmić, Nikola Kostić, Mauro Paliska, Noel Ardalić, Anthony Jurman, Alexandar Lazar, Matej Mucić, Tedi Štucin, Marin Kruneš, Dilan Mileta, Mate Ružić, Darian Gregov, Karlo Štucin. Voditeljica: Ljiljana Štingl, prof.
Bilten sa rezultatima - pdf

Šk. g. 2013.-2014.

4.4.2014. Rukometaši Školskog sportskog društva DUGA osvojili 2. mjesto na Poluzavršnici državnog prvenstava (31.03.2014.) U sportskoj dvorani "3. maj" u Rijeci 31.03.2014. održala se Poluzavršnica državnog prvenstva ŠSD srednjih škola u rukometu za mladiće. U natjecanju su sudjelovale četiri ekipe iz Labina, Senja, Karlovca i Rijeke, svi s istim ciljem postizanja što boljih rezultata i plasmana kako bi dobili priliku zaigrati i na državnom prvenstvu. Posljednja utakmica dana odigrala se između ekipa Prve riječke hrvatske gimnazije i Srednje škole Mate Blažine iz Labina. Obje ekipe su se trudile i dale sve od sebe ne bi li osvojile zavidno prvo mjesto što je učinilo ovu utakmicu vrlo zanimljivom. Ipak, dečki iz riječke gimnazije još su jednom pokazali vještine koje su usvojili tijekom dugog vremena bavljenja ovim sportom te su utakmicu okončali rezultatom 23:9 čime im je zasluženo pripalo prvo mjesto pa su tako dobili priliku sudjelovati na državnom prvenstvu.
Zapad, rukomet, mladići, Hrvatski školski športski savez - skolski-sport.hr

17.03.2014. Mladići Školskog sportskog društva DUGA osvojili 1. mjesto na županijskom natjecanju u rukometu (07.03.2014.) Rukometaši ŠSD "DUGA" SŠMB-a osvojili su u Rovinju 07.03.2014. prvo mjesto na županijskom natjecanju školskih sportskih društava u sljedećem sastavu: Viktor Gruičić, Nino Franković, Piero Glavičić, Nikola Kostić, Aleksandar Lazar, Antony Jurman, Marin Franković, Marin Kruneš, Mauro Paliska, Dino Đaković, Aleksandar Malić, Izidor Čerljenko, Stefano Kokot i Mateo Tolić, a pod voditeljstvom profesorice tjelesne i zdravstvene kulture Ljiljane Štingl. Kao prvoplasirana momčad naši mladi rukometaši predstavit će Županiju na Poluzavršnom državnom prvenstvu skupine zapad koje će se održati 31.03.2014. u Rijeci. Županijsko prvenstvo  održano je u organizaciji Školskog sportskog saveza Istarske županije.
Bilten s rezultatima županijskog natjecanja u rukometu za mladiće - pdf

 

25.2.2014. Djevojke Školskog sportskog društva DUGA osvojile 3. mjesto na županijskom natjecanju U organizaciji Školskog sportskog saveza Istarske županije u Rovinju je 25.02.2014. održano županijsko prvenstvo školskih sportskih društava srednjih škola u rukometu za djevojke. Domaćin natjecanja je bila Srednja škola Zvane Črnje Rovinj, a mjesto održavanja Gradska sportska dvorana Gimnazija Rovinj i Gradska sportska dvorana Valbruna.
Voditeljica: Ljiljana Štingl, prof. Ekipa ŠSD „DUGA“: Paola Benković, Rea Radin, Erna Arifi, Anna Marija Ahmić, Lea Zupičić, Natali Zahtila, Chiara Kos, Antonia Jelčić, Emili Zenković, Karla Mlađen, Keli Zanković i Nina Zahtila

Bilten s rezultatima županijskog natjecanja u rukometu za djevojke - pdf

 

06.02.2014. Učenici SŠMB-a županijski prvaci u stolnom tenisu  Županijsko natjecanje u stolnom tenisu, u organizaciji Školskog sportskog saveza Istarske županije, održano je 6. veljače 2014. u OŠ „Petar Studenac“ u Kanfanaru. U kategoriji mladića nastupilo je šest ekipa iz Pule dvije, Pazina, Buja, Poreča i Labina. Prvoplasirana je momčad SŠ MATE BLAŽINE - ŠSD DUGA iz Labina koja je nastupila u sastavu:
Raymond Dobrić, Stefano Kokot, Dino Kostadina i Dario Jurišić, pod vodstvom profesorice tjelesne i zdravstvene kulture Julie Štemberga.
Momčad SŠMB-a predstavit će Istarsku županiju na Poluzavršnom državnom prvenstvu skupine zapad koje će se održati u travnju, u Karlovačkoj županiji.

Bilten s rezultatima županijskog natjecanja u stolnom tenisu - pdf

Školski športski savez Istarske županije - skolskisport-iz.hr

 

 

Šk. g. 2012.-2013.

12..2013. Nakon 12 godina stanke labinska košarka ekipa Školskog sportskog društva DUGA SŠMB-a sudjelovala je na košarkaškom prvenstvu Istarske županije.
Izvješće - pdf
23.02.2013. SREDNJA ŠKOLA MATE BLAŽINA LABIN SUDJELOVALA NA ŽUPANIJSKOM PRVENSTVU IZ KOŠARKE U POREČU - labin.com


         Voditelj ŠSD-a DUGA Josip Golja, prof. sa primljenim priznajem

04.02.2013. Najsupješniji u školskom sportu 2012. - glas istre

Školski športski savez Istarske županije - skolskisport-iz.hr

17.3.2012. Na županijskom natjecanju ŠSD-a rukometašice osvojile 1. mjesto (14.-15.03.2012.) 14. i 15.03. SŠMB-e bila je domaćin županijskog natjecanja Školskih sportskih društava u rukometu za djevojke i mladiće. Sudjelovalo je 13 ekipa iz Buja, Buzeta, Pazina, Pule, Poreča, Rovinja i Labina. Naše djevojke su osvojile 1. mjesto ispred Buja i time stekle pravo nastupa na međužupanijskom natjecanju, a mladići su bili 3. iza Poreča i Rovinja koji je osvojio 1. mjesto.

Bilten Županijsko natjecanje ŠSD-a 2012. djevojke -  pdf

Bilten Županijsko natjecanje ŠSD-a 2012. mladići - pdf

 

 


Fotogalerija:

                         ŠSD DUGA rukometašice 2012.


                               ŠSD DUGA rukometaši 2012.

Školsko sportsko društvo DUGA - ssmb.hr

Raspored korištenja sportske dvorane Srednje škole Mate Blažine Labin - pdf

15.3.2011. - Rukometašice ŠŠD-a DUGA županijske prvakinje - ssmb.hr

9.3.2011. - ŠŠD DUGA županijski prvak u rukometu za mladiće - ssmb.hr

15.4.2010. - Županijsko natjecanje - Rukomet - Mladići - ssmb.hr

9.3.2010. - Županijsko natjecanje - Rukomet - Djevojke- ssmb.hr