naslovna > Stručno-pedagoška služba > Učenici > Generacije maturanata > Maturanti 2021.

Generacija maturanata 2020.-2021.

 

Dragi učenici,  poštovani roditelji,

Ponosni smo na generaciju maturanata 2020./2021. jer to su učenici koji su polovicu ili gotovo polovicu svog srednjoškolskog obrazovanja proveli u otežavajućim okolnostima. Nastavu su većim dijelom pohađali na daljinu, nisu se mogli družiti, putovati, zabavljati. No, osmijeh nije silazio s njihovih lica, hrabro i dostojanstveno stigli su do kraja svog srednjoškolskog obrazovanja i na tome im iskreno čestitamo. Želimo im puno uspjeha i sreće u daljnjem školovanju i radu, te nadamo se će im naša škola ostati u sjećanju samo po onom najboljem. Nadamo se da će nas često posjećivati, a mi ćemo im uvijek rado biti na raspolaganju.

Želimo vam puno sreće i uspjeha dragi naši maturanti!

 


28.5.2021. Maturanti obilježili svoj dan Maturanti Srednje škole Mate Blažine Labin danas slave svoj dan, posljednji dan srednjoškolskog obrazovanja. Kao i brojne generacije prije njih okupili su se ispred škole, a potom nastavili uz pjesmu svoj mimohod kroz središte grada zajedno sa svojim razrednicima.
Tradicionalno druženje se nastavlja u Prtlogu, a prije toga posjetili su starogradski trg gdje ih je dočekao gradonačelnik Grada Labina, Valter Glavičić sa suradnicima.
Gradonačelnik je svim maturantima čestitao na završetku njihovog srednjoškolskog obrazovanja i završetku školske godine koja je bila puna izazova.
Poželio im je da ovaj njihov dan protekne u veselju, razdraganosti i pjesmi, kao što i priliči mladosti i najljepšim godinama, ali istovremeno savjesno i odgovorno kao i puno sreće i uspjeha u daljnjem školovanju, radu i životu.

Galeriju fotografija pogledajte na službenim stranicama Grada OVDJE!