naslovna > Stručno-pedagoška služba > Učenici > Generacije maturanata > Maturanti 2022.

Generacija maturanata 2021.-2022.

 


25.5.2022. GRADONAČELNIK POZDRAVIO MATURANTE (prenosimo: 5portal) Maturanti Srednje škole Mate Blažine Labin, njih 104, danas slavi svoj dan, posljednji dan srednjoškolskog obrazovanja. Kao i brojne generacije prije njih okupili su se ispred škole, a potom nastavili uz pjesmu svoj mimohod kroz središte grada zajedno sa svojim razrednicima.

Tradicionalno druženje se nastavlja u Prtlogu, a prije toga posjetili su starogradski trg gdje ih je dočekao gradonačelnik Grada Labina, Valter Glavičić.

Gradonačelnik je svim maturantima čestitao na završetku njihovog srednjoškolskog obrazovanja i završetku školske godine te poželio da današnji dan provedu u veselju i pjesmi kako i priliči mladosti i najljepšim godinama. Svim maturantima zaželio je sve najbolje u daljnjem školovanju, radu i životu.

 


25.5.2022. Norijada bez ikakvih problema i bez 'cajki' (video, Labinština.info) Stotinjak maturanata Srednje škole Mate Blažine proslavilo je 25. svibnja svoj posljednji dan škole. Obilježavanje je započelo okupljanjem ispred škole odakle su ulicom Zelenice krenuli u Stari grad, gdje im se na Titovom trgu pridružio i labinski gradonačelnik Valter Glavičić. 

Gradonačelnik je svima čestitao završetak srednjoškolskog obrazovanja i kraj školske te poželio da današnji dan provedu u veselju i pjesmi kako i priliči mladosti i najljepšim godinama. Također, zaželio im je sve najbolje u daljnjem školovanju, radu i životu. Nakon toga maturanti su pošli put Prtloga gdje se zabava nastavila.

U odnosu na prijašnje godine, ove je godine bilo manje maturanata. Sve je proteklo u najboljem redu i druženju tijekom kojega se, što nas je ugodno iznenadilo, iz zvučnika ni u jednom trenutku nije čula neka 'cajka'.  Nisu bili raspoloženi za razmišljanje o tome što će nakon škole, hoće li se zaposliti ili će studirati, u tom trenutku željeli su samo što bolje se provesti. To smo im od srca zaželjeli. Ovo  je ujedno i posljednja norijada Čedomira Ružića, ravnatelja srednje škole, koji odlazi u zasluženu mirovinu.
(Tekst: Dean Ćakić, foto i video: Roberto Matković)


25.5.2022. Norijada labinskih maturanata (prenosimo: radiolabin.hr) Maturanti labinske Srednje škole, njih 104,  danas obilježavaju svoj dan i norijadu. Nakon okupljanja pred školom (FOTO) organizirano su krenuli prema Prtlogu gdje će provesti dan i noć i dobro se zabaviti. Prije toga na Trgu u starom gradu pozdravio ih je i gradonačelnik Valter Glavičić. Svoju, posljednju generaciju maturanata prije odlaska u mirovinu pozdravio je i ravnatelj Čedomir Ružić: (ton – Čedomir Ružić). A evo što su nam rekli maturanti Andrej Mohorović, Leonarda Bubić i Thomas Katičić: (ton – maturanti). S maturantima su bili i njihovi razrednici, a jedan od njih, Daniel Mohorović je poručio: (ton – Daniel Mohorović). 

 

Fotogalerija ravnatelja